KATEDRA ZA UPRAVNU ZNANOST:
Obavijesti
Mole se studenti da ne šalju iste pojedinačne mailove svim nastavnicima na Katedri, već samo onima koji, prema rasporedu, izvode nastavu na određenom predmetu taj tjedan.
U ak. god. 2019./20. konzultacije će se održavati četvrtkom od 10 do 11,30 sati.
Uprava Fakulteta donijela je odluku da nastavnici i administrativne službe Fakulteta u komunikaciji putem elektroničke pošte ubuduće uzimaju u obzir samo poruke studenata poslane s računa na domeni  student.pravo.hr . Mole se studenti da se pridržavaju ove odluke. Nastavnici neće odgovarati na poruke koje nisu stigle sa  student.pravo.hr .
Nova knjiga! Migrations, diversity,...
U izdanju Instituta za javnu upravu objavljen je uređeni zbornik radova 'Migrations, Diversity, Integration, and Public Governance in Europe and Beyond', čiji su urednici prof.dr.sc.Ivan Koprić, izv.prof.dr.sc. Goranka Lalić Novak i doc.dr.sc. Tijana Vukojičić Tomić.  
UDŽBENIK - UPRAVNA ZNANOST
Obavještavaju se studenti pravnog i socijalnog studija da je iz tiska izišao novi udžbenik "Upravna znanost - Javna uprava u suvremenom europskom kontekstu" koji zamjenjuje postojeću ispitnu literaturu od ispitnog roka u lipnju 2014. Udžbenik je moguće kupiti u knjižari Pravnog fakulteta u Zagrebu, Trg maršala Tita 3, po cijeni od 160,00 kn.