KATEDRA ZA TRGOVAČKO PRAVO I PRAVO DRUŠTAVA:
Katedra za trgovačko pravo i pravo društava
Obavijesti
Poštovane kolegice i kolege, Katedra za Trgovačko pravo i Pravo društava će do daljnjega nastaviti održavati ispite kao i na prethodnih nekoliko rokova. Konkretno, to znači da će ispiti iz Trgovačkog prava, Prava društava, Osnova prava društava, Osnova trgovačkog prava i Prava industrijskog vlasništva biti isključivo pisani, a održavat će se preko Merlina, uz dodatnu kontrolu putem aplikacije Google Meet. Studenti koji u ovom semestru nisu na Merlinu upisani na kolegij Pravo društva bit će upisani, za potrebe održavanja pisanog ispita, po proteku roka za odjavu ispita na svakom pojedinom ispitnom roku. Usmeni ispiti će se održavati samo iz Bankarskog prava, Sportskog prava i Prava konkurencije, putem aplikacije Google Meet. Više detalja o načinu održavanja ispita možete pročitati u nastavku obavijesti. O detaljima koji se odnose na konkretni ispitni rok (točno vrijeme ispita, točan Google Meet link) bit ćete obaviješteni (preko Merlina, stranica katedre i/ili e-maila) nekoliko dana prije održavanja ispita.
Poštovane kolegice i kolege, ovom Vas prilikom obavještavam kako je za kolegij Trgovačko pravo (od prije) i Pravo društava (od sada nadalje) na preddiplomskom i diplomskom studiju prava otvoren modul u sustavu za e-učenje Merlin. Pristup modulu imaju svi studenti koji su u tekućoj akademskoj godini upisani na predmetne kolegije i koji imaju otvoren AAI elektronički identitet. Preko modula studenti imaju pristup osnovnim informacijama o kolegijima, rasporedima predavanja u tekućoj godini, katalogu znanja i prezentacijama s predavanja. Sustavu i modulu se pristupa putem stranice  https://moodle.srce.hr/2017-2018/  prijavom putem AAI identiteta. U slučaju nemogućnosti pristupa ili u slučaju bilo kakvih drugih pitanja vezano za pristup sustavu slobodno se obratite na  tomislav.jaksic@pravo.hr .
U nastavku obavijesti nalaze se internet poveznice na upute za izradu diplomskih i seminarskih radova iz trgovačkog prava i prava društava koje se nalaze na dnu repozitorija tih kolegija:   http://www.pravo.unizg.hr/TPPD/predmet/trgpra_a/repozitorij http://www.pravo.unizg.hr/TPPD/predmet/pradru_a/repozitorij
Nastavnici Katedre za trgovačko pravo i pravo društava nemaju utjecaj na odabir mentorstva za izradu diplomskih radova. Izbor mentora se određuje preko Studomata po propisanim kriterijima. Molimo studente da kontaktiraju nastavnike u vezi teme diplomskog rada i drugih formalnosti nakon što im mentorstva budu odobrena.