Novosti i događanja
Društvena i gospodarska...

Društvena i gospodarska revitalizacija Siska i Banije/Banovine

Krunoslav Fučkor

Objavljena je znanstvena urednička knjiga ˝Društvena i gospodarska revitalizacija Siska i Banije/Banovine˝. Nakladnici knjige su Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Knjiga je interdisciplinarno djelo grupe autora čiji je zajednički rad započeo na izradi programa revitalizacije potresom pogođenog područja Sisačko-moslavačke županije, a dovršen je kao zbornik znanstvenih radova u kojemu su analizirani uzroci i čimbenici kontinuiranog razvojnog zaostajanja te predloženi modeli koji bi mogli doprinijeti cjelovitoj i temeljitoj gospodarskoj i društvenoj revitalizaciji.

Online obrazac za upis na sveučilišne...

Online obrazac za upis na sveučilišne diplomske studije Socijalnog rada i Socijalne politike

Krunoslav Fučkor

Poštovane studentice, poštovani studenti, 

online obrascu za upis na diplomske sveučilišne studije socijalnog rada i socijalne politike u akademskoj godini 2022./2023. pristupate putem niže navedene poveznice:

https://limesurvey.srce.hr/788433?lang=hr

Online upisnom obrascu pristupate putem OIB-a
Ako Vam počinje OIB sa jednom ili više 0, nemojte ih upisati.


Svakako prije pristupa aplikaciji za upis, pročitajte ugovore za 22/23 koji su objavljeni na niže navedenom linku:
https://www.pravo.unizg.hr/sc-sr/studiji/diplomski/ugovori

Molimo Vas da ispunjavanje obrasca i predaju dokumentaciju vršite putem računala ili prijenosnog računala, a ne putem mobitela ili pametnog telefona.

Prilikom upisa na diplomske sveučilišne studije socijalnog rada i socijalne politike u akademskoj godini 2022./2023., molimo Vas da slijedite upute iz prethodno objavljene obavijesti  o podacima.
Upis na diplomske sveučilišne studije socijalnog rada i socijalne politike u akademskoj godini 2022./2023. će se vršiti od četvrtka 6.10. od 08:30h do petka 7.10. do 10:00h. 

Odabir izbornih kolegija, seminara i...

Odabir izbornih kolegija, seminara i odabranih područja na diplomskim studijima Socijalnog rada i Socijalne politike u akademskoj godini 2022./2023.

Krunoslav Fučkor

DIPLOMSKI SVEUČILIŠNI STUDIJ SOCIJALNOG RADA

Studenti koji su upisali diplomski sveučilišni studij socijalnog rada obvezni su:

  1. odabrati jedno od  područja koje žele slušati u okviru obveznog kolegija Odabrana područja socijalnog rada
  2. odabrati 2 izborna kolegija (jedan izborni kolegij moga biti s diplomskog studija socijalnog rada, a drugi izborni kolegij može biti sa diplomskog studija socijalnog rada ili diplomskog studija socijalne politike.)

Obavijest o upisu na sveučilišne...

Obavijest o upisu na sveučilišne diplomske studije Socijalnog rada i Socijalne politike u akademskoj godini 2022./23.

Krunoslav Fučkor

Poštovane prvostupnice, poštovani prvostupnici,

niže su navedene informacije o načinu upisa na sveučilišni diplomski studij Socijalnog rada i sveučilišni diplomski studij Socijalne politike u akademskoj godini 2022./23.

Studenti koji su se prijavili za upis na oba diplomska sveučilišna studija, imaju pravo izabrati samo jedan studij kojeg mogu upisati kao redoviti studenti, a drugi studij mogu upisati kao izvanredni studenti (ukoliko to žele i ukoliko će ostati slobodnih mjesta).

Studenti koji su završili neki drugi diplomski studij kao redoviti studenti mogu se upisati kao redoviti uz obvezu plaćanja školarine ili kao izvanredni studenti.

Online obrazac za prijavu za upis na...

Online obrazac za prijavu za upis na sveučilišne diplomske studije Soc. rada i Soc. politike i pripremne semestre diplomskog studija Soc. politike

Krunoslav Fučkor

Poštovane studentice, poštovani studenti, 

online prijavnom obrascu za upis na diplomske sveučilišne studije socijalnog rada i socijalne politike, te pripremne godine diplomskog studija socijalne politike u akademskoj godini 2022./2023. pristupate putem niže navedene poveznice:

https://limesurvey.srce.hr/186593?lang=hr

Molimo Vas da prije ispunjavanja online obrasca pročitate UPUTE za ispunjavanje dijelova podataka o diplomskom studiju na koji se prijavljujete.

Molimo Vas da prilikom prijave predaju dokumentaciju vršite putem računala ili prijenosnog računala, a ne putem mobitela ili pametnog telefona.

Prilikom vršenja prijave na upis na diplomske sveučilišne studije socijalnog rada i socijalne politike u akademskoj godini 2022./2023., molimo Vas da slijedite upute iz prethodno objavljene obavijesti (koja se nalazi ispod ove obavijesti) o podacima i dokumentaciji koju trebate priložiti.

Prijave na natječaj za upis na diplomske sveučilišne studije socijalnog rada i socijalne politike će se vršiti od ponedjeljka 3. 10. od 8:00h do utorka 4.10. do 12:00h.

Prijave na natječaj za upis na...

Prijave na natječaj za upis na diplomske studije socijalnog rada i socijalne politike

Krunoslav Fučkor

Poštovane prvostupnice, poštovani prvostupnici,
prijave na oba diplomska studija obavljati će se online, prema sljedećoj proceduri:

1. Prijave na natječaj za upis na diplomski studij će se vršiti od ponedjeljka, 3. 10. 2022. od 8:00h do utorka, 4. 10. 2022. do 12.00.

•    Prijava na natječaj za upis će se vršiti putem aplikacije. Upute za pristup aplikaciji biti će objavljene na ovoj mrežnoj stranici u petak 30. 9.  
•    U aplikaciju će kandidati unositi svoje osobne podatke kao i podatke o završenom studiju. Popis podataka koje će te trebati unijeti u aplikaciju možete vidjeti ovdje u Obrascu za prijave na diplomski studij
•    U aplikaciji kandidati mogu izvršiti i prijavu za upis na oba diplomska studija ukoliko to žele. Za kandidate koji prijave upis na oba diplomska studija, kroz aplikaciju bit će moguć odabir prioritetnog diplomskog studija i statusa studiranja.

Više