Odjeli

Knjižnica Pravnog fakulteta ima dva glavna odjela: Odjel knjiga i Odjel časopisa. Odjel za knjige nalazi se na Trgu Republike Hrvatske 14, a Odjel za časopise na Trgu Republike Hrvatske 3. 

U Nazorovoj 51, u sastavu Studija socijalnog rada, djeluje područna knjižnica namijenjena studentima i nastavnicima predmetnog studija. 
Više informacija o radnom vremenu i uslugama knjižnice možete pronaći na poveznici: www.pravo.unizg.hr/sc-sr/knjiznica"

Osim informacija i usluga, u prostorima knjižnice korisnici mogu dobiti građu na uvid te mogu koristiti naše usluge fotokopiranja.

 

Knjige

Udžbenici se posuđuju u sobi 14, Trg RH 14 uz predočenje indeksa.
Udžbenike se može posuditi za korištenje van knjižnice na 30 dana, uz moguće produženje još najviše 2 puta po 30 dana. Zakasnina se naplaćuje 2 kune po knjizi i po danu.
Prilikom posudbe, studenti moraju predočiti indeks.
Ostala građa može se čitati u Seminarskoj čitaonici, soba 23, Trg RH 14 i nije ju moguće iznositi izvan prostorija Knjižnice.


Časopisi

Časopisi se nalaze na Trg RH 3, u desnom hodniku u prizemlju.
Časopisi se ne posuđuju, već dobivaju na korištenje u čitaonici, uz mogućnost fotokopiranja članaka. 
Molimo da se prilikom ulaska u prostor knjižnice prijavite osoblju knjižnice uz predočenje indeksa ili osobne iskaznice. Bez identifikacijskih isprava korištenje nije moguće.


Ostalo

Ostala referentna literatura te magistarske radnje i doktorske disertacije mogu se dobiti na korištenje na Trgu RH 14, od 9 do 13 sati.