Hrvatska znanstvena bibliografija CROSBI

Radovi autora s Pravnog fakulteta u Zagrebu https://www.bib.irb.hr/pregled/ustanove/66

Samo oni radovi o kojima ste podatke unijeli u CROSBI te ih povezali uz Pravni fakultet u Zagrebu, prikazuju se na gornjoj poveznici i ulaze skupni prikaz znanstvene i stručne produkcije Fakulteta

Molimo vas da prilikom unošenja podataka o radovima obratite posebnu pažnju na sljedeće:

- Kategorija radova: znanstveni, stručni, ostalo

- Podatak o recenziji: molimo da odaberete jednu od tri mogućnosti: domaća recenzija, međunarodna recenzija, bez recenzije.

- Koautor na radu potpisan adresom inozemne ustanove: važno je odabrati ispravno jer je kaoutorstvo s inozemnim autorima ili autorima s drugih ustanova u Hrvatskoj važna stavka prilikom vrednovanja znanstvene produkcije ustanove.

- Indeksiranost radova u bazama će se ispravnim odabirom naslova časopisa sama povezati. Ako je časopis uključen u baze i sa starijim godištima, nakon što ste unijeli podatke o radu u CROSBI, taj će podatak povezati administratori CROSBI-ja.  

- Znanstveno područje – obavezno odabrati jedno od ponuđenih znanstvenih polja. Radovi bez označenog područja mogu se pogrešno rangirati u MOZVAG tablicama.

- Odabir znanstvene ustanove: radovi koji nisu vezani uz Pravni fakultet u Zagrebu ne prikazuju se u skupnim podacima koji se generiraju prilikom raznih vrsta vrednovanja, kao službenih tako i pri analizama koje na temelju podataka iz CROSBI-ja mogu raditi drugi istraživači. Svi radovi o kojima ste unijeli podatke, a niste ih vezali uz PFZG (a potpisani su s adresom PFZG-a), tako ne doprinose ukupnosti znanstvene produkcije vaše matične ustanove.

Izuzetno je važno i da označite ustanove svih koautora, jer je i to jedna od stavki prilikom vrednovanja

Kada niste sigurni je li knjiga ili zbornik radova indeksiran u nekoj bazi, kako bi podaci bili vjerodostojni, možete se obratiti za pomoć fakultetskoj administratorici za CROSBI: Marija Tomečak mtomecak@pravo.hr tel. 4597566