Poštovani,

 

u tijeku su prijave na natjecanje EIT Manufacturing zajednice pod nazivom Leaders – Women Innovators in Manufacturing at EIT RIS.

Natjecanje je namijenjeno svim ženama inovatoricama (istraživačicama, poduzetnicama, profesionalkama, studenticama) iz EIT RIS zemalja među kojima je i Hrvatska, koje imaju vodeću ulogu u razvijanju rješenja i inicijativa s ciljem rješavanja aktualnih izazova u proizvodnoj industriji sa snažnim financijskim, okolišnim ili društvenim učinkom.

U prvom krugu prijava 30 natjecateljica bit će izabrane i dobit će online trening prodajnog prezentiranja (engl. pitching). U drugom krugu 6 će natjecateljica biti izabrane za sudjelovanje u velikom finalu, a 3 najbolje imati će priliku osvojiti novčane nagrade u iznosu od 10.000 za prvo, 7.500 za drugo i 5.000 eura za treće mjesto, te će njihove ideje dobiti vidljivost u široj inovacijskoj zajednici proizvodne industrije!


Prijave traju do 5. srpnja 2022. u 23.00 sati.

Dokument poziva i više informacija kao i poveznicu na prijavni obrazac možete pronaći ovdje: https://www.eitmanufacturing.eu/news-media/calls/leaders-call-now-open/

Informacije o spomenutom natjecanju također možete pronaći i na stranicama EITManufacturing Hub Croatia.

 

Za sva pitanja molimo da se obratite gospođi Megi Witerna-Plaku, RIS Relationship Manager, na:

megi.witerna-plaku@eitmanufacturing.eu

 

Popis obavijesti