Poštovani,
objavljen je novi Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA131) - 1. krug Natječaja za ak. god. 2022./23.

Tekst Natječaja nalazi se na sljedećoj poveznici: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/1-krug-natjecaja-za-mobilnost-studenata-erasmus-strucna-praksa-akademska-godina-202223/

Prvi krug Natječaja je namijenjen studentima koji sa stručnom praksom žele početi u razdoblju od 12.9.2022.- 1.3.2023.

Završetak mobilnosti je najkasnije 30.9.2023.

Krajnji rok za online prijave je 30.9.2022. u 12h (podne) - ili ranije, ovisno o predviđenom datumu polaska.

Krajnji rok za dostavu prijavne dokumentacije je 30.9.2022. do kraja dana - ili ranije, ovisno o predviđenom datumu polaska.


Postoji mogućnost i ranijeg zatvaranja natječaja u slučaju ranijeg isteka predviđenih sredstava.

 

  • VAŽNO: MOLIMO ZAINTERESIRANE STUDENTE DA POMNO PROČITAJU CIJELI TEKST NATJEČAJA TE DA SVOJE POTPUNE PRIJAVE  (PRIJAVNU DOKUMENTACIJU) ŠALJU NA E-MAIL ADRESU UREDA ZA MEĐUNARODNU SURADNJU imo@pravo.hr, a u kopiju e-maila obavezno uključe i adresu: jelena.tadic.cegnar@pravo.hr . 
  • NAPOMENA: Ured za međunarodnu suradnju ishodit će ovjeru ECTS koordinatora na natječajnoj dokumentaciji. S tim u vezi, molimo studente da dokumentaciju šalju Uredu za međunarodnu suradnju Pravnog fakulteta do najkasnije 30. 9. 2022. kako bi se dokumentacija stigla pravovremeno potpisati i poslati Sveučilištu.


VAŽNO: Postupak prijave je, jednako kao i do sad, predviđen isključivo elektroničkim putem, i oslanja se na Vašu pomoć. Naime, predviđeno je da svaki student-prijavitelj ispunjava svoju online prijavu, a da nakon toga dostava popratne prijavne dokumentacije ide isključivo preko koordinatora sa sastavnica, slanjem na email adresu natjecaj.placement@unizg.hr.

 

Popis obavijesti