Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i ove godine organizira međunarodnu Ljetnu školu pod nazivom «International Environment and European Integration», koja će se održati u razdoblju od 4. do 15. srpnja 2022. godine. Polaznici Ljetne škole biti će studenti iz brojnih europskih zemalja i iz Republike Hrvatske, koji su zainteresirani za tematiku Europske unije i procese europskog integriranja te načine poslovanja na Unutarnjem europskom tržištu i u međunarodnom okruženju.

Ljetna škola je prvenstveno namijenjena studentima završnih godina preddiplomskog i diplomskog studija te studentima poslijediplomskih studija iz Republike Hrvatske, EU i ostalih zemalja svijeta.

Program Ljetne škole sastoji se od predavanja, radionica, studijskih posjeta uspješnim hrvatskim poduzećima te drugim značajnim institucijama.

Organizacija programa je uvjetovana epidemiološkom situacijom te je previđeno hibridno odvijanje tj. ONLINE i ONSITE, ovisno o potrebama i preferencijama sudionika.

Program se u potpunosti izvodi na engleskom jeziku. Uspješnim završetkom Ljetne škole, studenti stječu 6 ECTS bodova, koje mogu iskoristiti u svojem daljnjem obrazovanju.

Za EFRI studente s osiguranim smještajem, predvidjeli smo sniženi iznos školarine u iznosu od 100 EUR.

Prijave se vrše putem poveznicehttps://form.jotform.com/203493562544357

Za više informacija o Ljetnoj školi posjetite službenu web stranicu: https://summerschool-efri.com/

Za sva ostala pitanja na raspolaganju Vam stoje:
Voditelj EFRI Ljetne škole: Doc. dr. sc. Marko Tomljanović (marko.tomljanovic@efri.hr)
Tajnica EFRI Ljetne škole: Petra Adelajda Zaninović, mag. oec. (petra.adelajda.zaninovic@efri.hr)

Popis obavijesti