KATEDRA ZA MEĐUNARODNO PRIVATNO PRAVO:
Repozitorij

Poštovane kolegice i kolege,

ispiti iz predmeta Međunarodno privatno pravo održavat će se u akad. god. 2022./2023. na sljedeći način.

Ispit se polaže pisano i usmeno.

Pisani ispit održava se putem sustava Merlin. Ispit se sastoji od 20 pitanja i traje 20 minuta uz nadgledanje putem Google Meet videopoziva na linku koji će biti objavljen dan prije ispita na Merlinu pod kolegijem Međunarodno privatno pravo (ispiti) na kojem će biti i sam ispit.

Studenti koji ostvare najmanje 11 bodovana pisanom ispitu mogu pristupiti usmenom ispitu.

Raspored usmenih ispita – datum, vrijeme te ispitivač – bit će objavljeni na stranicama Katedre na dan pisanog ispita u popodnevnim ili večernjim satima.

Svi studenti koji imaju pravo odabira ili isključenja ispitivača to moraju učiniti putem e-poruke upućene gđi Kaji Pavić, tajnici Katedre za međunarodno privatno pravo, na kaja.pavic@pravo.hr, najkasnije dan prije pisanog dijela ispita do 12 sati. U e-poruci treba navesti temelj na kojemu se izbor/isključenje zahtijeva. Naknadni zahtjevi neće se prihvaćati.

Studenti koji ne moraju polagati pisani ispit zbog oslobođenja od pisanog ispita općenito ili na temelju odluke o parcijalnom polaganju ispita zbog priznanja predmeta položenog u inozemstvu, također se moraju javiti e-porukom gđi Kaji Pavić, tajnici Katedre za međunarodno privatno pravo,  na kaja.pavic@pravo.hr, najkasnije dan prije pisanog dijela ispita do 12 h. Naknadni zahtjevi neće se prihvaćati.

Svim studentima želimo uspjeh na ispitu.

S poštovanjem,

Katedra za međunarodno privatno pravo

Popis obavijesti