Ad.2.
Prihvaća se izmjena izvedbenog plana poslijediplomskog specijalističkog studija iz europskog prava.

Ad.3.
Zdravki Leutar polaznici poslijediplomskog specijalističkog studija iz supervizije u psihosocijalnom radu, odobrava se tema završnog rada s naslovom „Duhovnost u superviziji psihosocijalnog rada“.
Za mentoricu se imenuje izv. prof. dr. sc. Marijana Majdak.

Ad. 4. 
Ivani Šuša polaznici poslijediplomskog specijalističkog studija iz supervizije u psihosocijalnom radu, odobrava se tema završnog rada s naslovom „Doživljaj rukovodećih osoba u Upravi za zatvorski sustav i probaciju o superviziji“.
Za mentoricu se imenuje izv. prof. dr. sc. Marijana Majdak.

Ad. 6.
Imenuje se stručno povjerenstvo za ocjenu završnog rada Tatjane Pogarčić s naslovom „Kvaliteta skrbi prema članovima obitelji hrvatskih branitelja iz perspektive stručnih djelatnika“, u sastavu: prof. dr. sc. Slavica Blažeka Kokorić, prof. dr. sc. Nino Žganec, izv. prof. dr. sc. Marijana Braš.

Ad. 7.
Imenuje se stručno povjerenstvo za ocjenu prijave teme završnog rada Monike Hartek s naslovom „Nezaposlenost kao rizik mentalnog zdravlja osoba s invaliditetom“, u sastavu: prof. dr. sc. Zdravka Leutar, izv. prof. dr. sc. Marko Buljevac, prof. dr. sc. Lelija Kiš-Glavaš.

Ad. 8.

Andreji Slišković produžava se rok za završetak poslijediplomskog specijalističkog studija iz prava društava i trgovačkog prava  do 31. prosinca 2022.

Ad.9.

Imenuje se stručno povjerenstvo za ocjenu završnog rada Helene Potočki s naslovom „Doživljaj kompetentnosti u primjeni komunikacijskih vještina kod supervizora u edukaciji“, u sastavu: prof. dr. sc. Branka Sladović Franz, prof. dr. sc. Lidija Arambašić, prof. dr. sc. Marina Ajduković.Popis obavijesti