KATEDRA ZA POMORSKO I OPĆEPROMETNO PRAVO:
Repozitorij
Obavijesti
Nastava iz vježbi u ak.god. 2022./2023.  započet će prvim vježbačkim sastankom koji će se održati   u srijedu, 24. svibnja 2023. s početkom u 19.15 sati, u dvorani na adresi Trg bana Josipa Jelačića 15.  Započevši s tim datumom, vježbački sastanci održavat će se svakoga radnog dana u istom terminu, zaključno sa srijedom, 14. lipnja 2023. Vježbe su koncipirane tako da će studenti rješavati praktične zadatke (npr. dostaviti obrazloženo pravno mišljenje) vezane uz unaprijed opisane konkretne slučajeve iz područja pomorskog i općeprometnog prava. Sve podrobnije informacije i upute polaznici vježbi dobit će na prvom vježbačkom sastanku, a kontinuirano i na  Merlin stranici vježbi.
Molimo studente koji prema Pravilniku o studiranju imaju pravo odabira ili izuzeća ispitivača da se telefonom ili e-mailom jave u tajništvo Katedre za pomorsko i općeprometno pravo ISKLJUČIVO u terminima navedenim u opširnijem sadržaju obavijesti: Unaprijed hvala!
Na slijedećoj poveznici dostupne su informacije u vezi prakse na Sudu Europske unije: https://curia.europa.eu/jcms/jcms/Jo2_10338/.
U akademskoj godini 2022/2023. izv.prof.dr.sc. Iva Savić konzultacije će održavati srijedom, od 11.30 do 12.30 sati na TRH 3, kabinet 24/I. kat. 
Imate pitanja vezana uz materiju pomorskog i općeprometnog prava? Obratite nam se elektronskim putem ( email) i pogledajte rubriku " Studenti pitaju " .   Link na " aktualna pitanja ".
Imate pitanje/komentar za nekog od članova katedre? Molimo pošaljite nam e-mail !